2008. szeptember 4., csütörtök

Fejlemények


A doktornő szerint lázas-hányós-hasmenéses járvány van errefelé, úgyhogy, valószínű, Boróka is valami ilyesmit okozó vírussal tegeződhetett össze. Mindenesetre, tegnap hajnalban még eléggé magas láza lehetett (túl kómás voltam megmérni, de lángolt), illetve ma is már háromszor pakolta tele a pelust nagyon híg, nyákos széklettel. A hányásos rész eddig elkerülte, reméljük ezután is. A Smecta , úgy néz ki, nem sokat használ, a fogós ételek meg még annyit sem, mert most egyszerűen nem hajlandó megenni a rizset pl. almával. Mintha érezné, hogy ez muszáj-kaja lenne. Tegnap délelőtt még nagyon lágy, aluszékony volt, vagy 3x is aludt, míg máskor egyszer szokott, de délutántól aztán mintha kicserélték volna.

Végülis nem tisztázott dolog, hogy mi a pontos diagnózis, mert tekintetbe véve, hogy egy hete kapott oltást és teljes gőzzel fogzik is, a tüneteket ezek is okozhatják.

Sőt, most bejött egy újabb feljemény is, történetesen az, hogy a háta és a hasa, de méginkább a nyaka és a válla tele van apró piros pöttyökkel. Először a melegnek tulajdonítottam, mert az is pusztított itt az utóbbi napokban, de utána kezdtem kombinálni, hogy tulajdonképpen három napig volt lázas, egy napja múlt el, úgyhogy meglehet, túlvagyunk a háromnapos láz néven ismert vírusos fertőzésen. Ha meg már túlvagyunk rajta, akkor minden rendben van/lesz. Remélem, legközelebb már arról írok, hogy kicsi angyalom teljesen jól van, és akkor nyugodtan számolhatok be az utóbbi időkben történt fejlődéséről, változásáról.

Nincsenek megjegyzések: