2009. augusztus 30., vasárnap

Dalmáéknál

Még azon a napon voltunk Sanyinál és Dalmánál, amikor Tomiékkal is találkoztunk. Istvánék próbáltak: felvételeket készítettek a reklám-DVD-jükhoz, és mi is csatlakoztunk hozzájuk. Persze, csak az utazásnál, mert munka közben nem zavartuk őket!

No, de volt elfoglaltság a lányoknak! Hiába, az udvar, az udvar. Csak ezért sajnálom, hogy tömbházban lakunk, hogy nem akkor mehetnek ki a lányok, amikor akarnak, nem akkor mehetek velük, amikor akarok. Nem lehet egy saját kis kinti játszósarkuk hintával, homokkal stb-vel. Sanyikáék szépen berendezett udvara-kertje tényleg nagyon jó hely egy kisgyerek számára, jövőre már Ádámkájuk is teljes gőzzel fogja, gondolom, birtokolni a területet.

Amikor ott voltunk, éppen nem volt otthon, mert Dalma előrelátóan (eléggé hangos zenélés-éneklés) a mamájához "menekítette". Estefelé aztán mindannyian utánamentünk és még volt egy kis játszás hármasban is.

A fotók azt hiszem, nem is igényelnek kommentárt, önmagukért beszélnek:

















1 megjegyzés:

Kati írta...

Nekem is sokszor eszembe jut, hogy kertes házban jobb lenne élni. Viszont a helyszín maradhatna, ez a kettő, pedig nem jön össze. :-P ;-)