2011. július 17., vasárnap

Kilenc

Jött és ment, mint az összes eddigi, vagy többi nap előtte és utána. Ha itthon lettünk volna, egyszerű hétköznap lett volna. De így különleges volt. Igaz, hogy különlegességét csak egyszerűen az egyedi helyzet adta, de akkor is. Hiába van nyár közepén, a legnagyobb kánikulák idején, amikor szinte mindenki szabadságol valamerre, nekünk eddig még sosem sikerült úgy időzíteni, hogy ezen a napon éppen valahol távol legyünk. Most sikerült. Méghozzá egy olyan helyen, ahol eddig sosem voltunk (ha nem számítom azt, hogy 13 évesen töltöttem 1 napot a tengeren:D), legalábbis együtt vagy a családdal.
És volt olyan szerencsénk, hogy a barátaink felügyelete mellett a lányaink nyugodtan játszottak félórácskát a parton, amit mi kihasználtunk, és elvonultunk ... fürdeni, csónakázni, bohóckodni.

Aznap hatalmas hullámok voltak. Legalábbis az addigi majdnem sima vízhez képest. Mi pedig élveztük, ahogy himbálóztunk a gumicsónakkal, élveztük, amikor kezeinkkel próbáltunk evezni és irányban tartani a csónakot, élveztük, amikor a hullámok mégis átcsaptak fölöttünk, és élveztük, amikor felborultunk, és egymás után kapkodtunk. Szóval, bolondozás volt a javából, olyan önfeledten, amilyenek csak évekkel ezelőtt, még házasság előtt voltunk.

A nap további része átlagosan telt: fürödtünk, pihentünk, ettünk, én még dolgoztam is, aztán meg csapatostul sétáltunk egyet és fagyiztunk. Mondjuk, miután a lányok elaludtak, én el tudtam volna képzelni még egy sétát kettesben a holdfényes tengerparton ;),

de mire a lányok elaludtak (vagy netán még hamarabb is:D), már mi is javában húztuk a csendest.

Szóval, így telt a kilencedik házassági évfordulónk 2011. július 13-án.:)

Ilyenek voltunk 2002. július 13-án:

És ilyenek vagyunk most:

11 megjegyzés:

Renáta baba írta...

Gratulálok! Nekünk augusztusban lesz a 9.-ik.

Kati írta...

Szeretettel gratulálok! :-) Ügyesen tettétek, hogy így időzítettétek a kirándulást! :-)

Vera írta...

Sok szeretettel gratulálok! :)

Igazán különlegesre sikerült, nem baj, hogy "csak" a nyaralás miatt. :) Az a fontos, hogy jól éreztétek magatokat!
Puszi!

ui: kíváncsian várom a nyaralós beszámolót, lehet, hogy fura, de szívesen elmennék egyszer a ti tengerpartotokra is, érdekel, nektek hogy telt az idő. :)

Ági írta...

Hát ha egyszer nyaralási időszakban esküdetek örök hűséget egymásnak- persze, hogy nagy eséllyel a nyaralás idején ünneplitek. Ez külön jó szerintem.

Nagyon sok boldogságot még nektek!

Ágnes

iméon írta...

Örülök, hogy ilyen szépen telt az évfordulótok, akár csak az elmúlt kilenc évetek. Sok boldogságot nektek.

VH írta...

Nagyon sok boldogságot:)) Érdemes,minden nyárra tervezni valamit házassági évforduló alkalmából. Kettesben is.

U.i mi ősszel esküdtünk,úgyhogy mi tuti csak késő ősszel vagy jó esetben télen fogunk nyaralni:) Nem is bánom,mert nem szeretem a tengert....Gyerekkorom óta minden nyarat a tengernél töltöttem sátorral,érthető így,hogy miért nem szeretem (egész nap kint a melegben üldögéltünk,unalmas volt nekem.
Ez van.

Örvendek,hogy jól telt és várom a beszámolókat.
Puszi

Szitya írta...

Sok boldogságot nektek, Edith!
Szerintem nagyon meghatóan írtál a házassági évfordulótok ünnepléséről!
Puszi,
Szilvi

Natimi írta...

Boldog évfordulót!
Örülök,hogy a nyaralásotok jól sikerült!és pláne,hogy ilyen szépen-nem hagyományosan tudtátok megünnepelni az évfordulótokat:)

Sok boldogságot kívánok még nagyon sokáig nektek!
Puszillak

Agi írta...

Gratulálok a 9ikhez!!!Ésok sok együtt töltött éveket még előre!
És kiváncsian várom a beszámolot, mi eddig minden évben ott vagyunk mióta Jázmin megvan együtt de sajna ez évben nemigen van rá keret,, szóval alig várom már a képeket is.

sedith írta...

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! :)

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Ez nagyon szep volt, es hat nagyon boldog 9-dik hazasagi evfordulot kivanunk utolag.puszika